top of page

Toteutamme sinulle sivuston, jonka avulla houkuttelet unelma-asiakkaita. Saat koko investointisi takaisin, mikäli uusi sivusto ei tuota parempia tuloksia kuin nykyinen sivustosi. 

Kasvata yrityksesi myyntiä – ilmanhukattuja mahdollisuuksiaja epävarmuutta

Kasvata yrityksesimyyntiä –ilman hukattujamahdollisuuksia jaepävarmuutta

Vapautat bisneksesi

täyteen loistoonsa

Erotut oman alasi kilpailijoista asiantuntevasti ja näyttävästi.

Saat lisää

liidejä & myyntiä

Saat uusia liidejä, etkä enää heitä mahdollisuuksia hukkaan.

Säästät

aikaa & vaivaa

 Helppokäyttöinen sivusto tekee työskentelystäsi sujuvampaa.

Saat 100%
tyytyväisyystakuun

Saat rahat takaisin, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Oletko valmisponnahtamaanepävarmuudestakasvuun?

Oletko avannut inboxisi ja ihmetellyt, miksi se ammottaa tyhjyyttään? Kenties sait viime kuukauden puolella pari yhteydenottoa, mutta nyt kukaan ei taaskaan tunnu innostuvan palveluistasi. 

 

Jos sivustosi tuntuu olevan pelkkä digitaalinen käyntikortti, joka ei houkuttele uusia asiakkaita aktiivisesti, sen potentiaali jää hyödyntämättä. Jos sivustosi ei puhuttele kohderyhmääsi tai erota sinua kilpailijoista, sinun on lähes mahdotonta saada hyviä tuloksia. 

 

Mutta entä jos kokeilisitkin dynaamisempaa lähestymistapaa? Kun sivusto tekee myyntityötä puolestasi, epävarmuus vaihtuu ennustettavaan kasvuun. Uusi sivusto ei hävitä kaikkia yrittäjyyteen liittyviä haasteita kuin taikaiskusta, mutta se on silti tärkeä tekijä menestyksesi tukena. 

Pyydä tarjous

Kuvittele nyt itsesi kuukauden päähän aamukahvin äärelle. Auringon säteet pilkahtelevat ikkunasta valaisten läppärisi näytön. Tänään asiat ovat toisin – heräsit uuteen päivään levollisin mielin. Hymyilet. Sinua ei enää jännitä kurkata sähköpostiin, koska nykyään sinne kilahtelee uusia yhteydenottoja ja ajanvarauksia tasaiseen tahtiin. 

 

Kukoista Verkossa™ -palvelun aikana olemme yhdessä löytäneet ja asetelleet paikoilleen ne puuttuvat palaset, jotka ovat muuttaneet liiketoimintaasi varmemmaksi. Olemme pohtineet kanssasi kohderyhmän rajausta ja sivuston strategiaa. Olemme auttaneet sinua muodostamaan uniikin tarjouksen, jolla onnistut jatkuvasti keräämään liidejä. 

 

Myyvät verkkosivut ovat kuin salainen aarrearkku markkinoinnissasi. Ne eivät pelkästään tuo lisää asiakkaita, vaan mahdollistavat myös halutessasi hintojen nostamisen sekä toiminnan laajentamisen ja avun palkkaamisen. Luotettavien prosessien ansiosta voit keskittyä siihen, missä itse olet parhaimmillasi. 


Kukoista Verkossa™ -palvelun avulla et vain unelmoi kasvusta – sinä elät sitä. Epävarmuus on vaihtunut onnistumisten virtaan. Heräät joka aamu uuteen todellisuuteen, jonka näet täynnä mahdollisuuksia.

Loihditaan sivusto,josta tulee yrityksesimerkittävin myyntikanava

Sivusto on juuri sellainen mitä yritykselleni toivoin ja se on vastannut odotuksia myös käytössä. Olen saanut todella paljon yhteydenottoja nettisivujen lomakkeen kautta, sekä suuri osa asiakkaistani löytää luokseni Googlen avulla.

Sanni A.  |  Yrittäjä

Saat 100%tyytyväisyystakuun

Tyytyväisyystakuu: Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen lopputulokseen, työskentelemme kanssasi kunnes olet. 

Tulostakuu: Jos sivusto ei tuota parempia tuloksia kuin nykyinen, saat koko investointisi takaisin. 

Toimivuustakuu: Jos sivustolla ilmenee jokin toiminnallinen virhe puolen vuoden sisällä, korjaamme sen veloituksetta. 

  • Sivuston hinta vaihtelee toiveiden ja projektin monimutkaisuuden mukaan, yleensä 700-3000€ välillä. Hintaan vaikuttaa mm. tulevan sivuston laajuus sekä tarvittavat toiminnot. Varaa aika maksuttomaan strategiatapaamiseen tai pyydä tarjous, niin jutellaan lisää ja räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus. 

  • Hakukoneoptimointi on mukana keskeisessä roolissa – varmistamassa, että kaikki toimii kuin unelma. Me suunnittelemme sivustolle selkeän ja loogisen rakenteen, käytämme tarkoin valittuja avainsanoja, optimoimme otsikot ja kirjoitamme metakuvaukset. Lisäksi varmistamme, että uusi sivusto on responsiivinen ja latautuu supernopeasti. Tuotamme myös laadukkaat tekstisisällöt, jotta näyt paremmin Googlessa.

  • Käytämme Wix Studiota, joka tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen ympäristön verkkosivujen luomiseen. Kyseinen alusta sopii niin simppelien kuin monimutkaisempienkin sivustojen tekoon. Saamme myös integroitua sivustolle monenlaisia toimintoja, kuten blogin, ajanvarauskalenterin tai somefeedin. Wix Studion tietoturva sekä tekninen tuki ovat huippuluokkaa, mikä puolestaan takaa turvallisen sivuston toimivuuden.

  • Suunnitteluprosessimme koostuu useista vaiheista. Aluksi kartoitamme huolellisesti sinun tilannettasi ja toiveitasi. Jatkamme prosessia tyylikkään ulkoasun suunnittelulla sekä myyvien tekstisisältöjen luomisella. Tämän jälkeen huolehdimme teknisestä toteutuksesta. Lopuksi vielä testaamme koko sivuston ennen sen julkaisua. 

  • Ilman muuta! Wix Studiota on superhelppo käyttää. Työskentelystäsi tulee sujuvampaa, koska tekstien, kuvien ja muiden elementtien päivittäminen onnistuu nopeasti. Pidämme prosessin päätteeksi käyttökoulutuksen, jotta pystyt jatkossa ylläpitämään ja päivittämään sivustoasi itsenäisesti. 

Useinkysytyt kysymykset

Dots

Hyödyt uudesta sivustosta parhaiten, jos useampi kohta toteutuu nyt TAI aiot panostaa niihin lähitulevaisuudessa.

Kenelle palvelummesopivat?

Kasvuhaluinen asiantuntija: haluat kasvattaa liiketoimintasi uudelle tasolle. 

Helposti löydettävissä: olet aktiivinen somessa ja/tai ohjaat sivustolle liikennettä mainonnan avulla.

Tuleva liidimestari: tarjoat potentiaalisille asiakkaille arvoa esimerkiksi ladattavan oppaan tai ilmaisen tapaamisen muodossa. (Saat meiltä vinkit tähän!)

Muiden elämän rikastuttaja: myyt palveluita, joihin uskot täysillä ja joista on aidosti hyötyä muille. 

Valokuviin panostaja: olet ottanut itsestäsi kuvia, jotka auttavat sinua loistamaan ja luomaan ammattimaista mielikuvaa. (Voimme suositella kuvaajaa!)

Mitä Kukoista Verkossa™-palveluun sisältyy?

Verkkosivupaketti räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, mutta palveluun sisältyy muun muassa:

Brändiä kohottava visuaalinen ilme: väripaletin, fonttien ja tyylikkään ulkoasun suunnittelu.

Avainsanatutkimus & perus-SEO: sivuston hakukoneystävälliseksi optimointi.

Kattava copywriting: laadukkaiden ja myyvien tekstisisältöjen kirjoittaminen.

Opastus & tuki: käyttökoulutus ja sivuston ylläpidossa auttaminen.

Tyytyväisyys-, tulos ja toimivuustakuu: tulosten seuranta uuden sivuston menestyksen varmistamiseksi.

Dots

Kerro hieman yrityksestäsi, niin katsotaan voisimmeko työskennellä yhdessä! Tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja pohditaan, miten voisit saavuttaa tavoitteesi. Vapaita aikoja on rajallinen määrä.

Varaamaksutontapaaminen

bottom of page