top of page

Referenssit

Asiantuntijayrittäjälle suunniteltu mallisivusto, jossa käytimme esimerkkinä valmentajaa. Tämä käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti näyttävä sivusto on suunniteltu ohjaamaan potentiaalisia asiakkaita kohti yhteydenottoa.

Wix Studio
Asiantuntijayrittäjä
Yhteydenottojen kasvattaminen

Uusi ompelimo, hi honey, kaipasi yrityksellensä verkkosivuja, joiden keskiössä on näyttävä ja helposti päivitettävä portfolio. Sivujen tavoitteena oli kasvattaa asiakaskuntaa sekä esitellä Helsingissä sijaitsevan ompelimon tarjoamia mahdollisuuksia ennen ja jälkeen -kuvilla. Brändäys sekä tekstisisällöt tulivat valmiina asiakkaalta.

Editor X
Palveluyrittäjä
Yhteydenottojen kasvattaminen

"Ennen nettisivujen ostoa pähkäilin eniten sitä, että miten erottuisin kilpailijoista ja miten saisin asiakkaita mahdollisimman vaivattomasti. Tähän liittyen halusin nettisivujen olevan persoonalliset ja selkeät, sekä halusin tietynlaisen portfolion nettisivuille.

Uusissa sivuissa pidän eniten niiden selkeydestä, liikkuvista elementeistä ja siitä, että palveluissa saa piilotettua kaiken informaation, mikä ei ole itselle olennaista. Yhdessä työskentely oli joustavaa ja helppoa.

Sivusto on juuri sellainen mitä yritykselleni toivoin ja se on vastannut odotuksia myös käytössä. Olen saanut todella paljon yhteydenottoja nettisivujen lomakkeen kautta, sekä suuri osa asiakkaistani löytää luokseni Googlen avulla." -Sanni

Copygrain tarvitsi uudet verkkosivut yrityksensä vanhojen sivujen tilalle. Uusien sivujen tavoitteena oli viestiä palveluista sekä kasvattaa konversioprosenttia yhteydenotoissa. Sivuston julkaisemisen jälkeen potentiaalisten asiakkaiden yhteydenottojen määrä lähti nopeasti kasvuun.

Editor X
Asiantuntijayrittäjä
Yhteydenottojen kasvattaminen

"Aiemmat nettisivuni eivät kuvastaneet brändiäni niin kuin olisin halunnut. Ne myös olivat liian sekavat, enkä saanut tarpeeksi yhteydenottoja. Halusin sivuston, joka toisi tyyliäni ja osaamistani paremmin esille.

Uusien sivujen myötä sain parissa kuukaudessa enemmän yhteydenottoja ja asiakkaita kuin koko edeltävänä vuotena. Nykyään sivuni erottuvat joukosta, vaikka kilpailu alalla on kovaa. Jos otan itse yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, pääsen paljon helpommin juttelemaan heille. Monet ovat kehuneet, että juuri nettisivut saivat kiinnostumaan.

Sivut ovat olleet avainasemassa siinä, että olen päässyt elämään unelmaani yrittäjänä. Nyt Webvisiolla minulla on mahdollisuus auttaa myös muita: kirjoittamalla copya, joka viestii yrittäjien ainutlaatuisuudesta ja vie heitä kohti unelmia." -Miia

Matkajoogamattoja myynyt verkkokauppa, Om Birdie, sai tyylikkäät verkkosivut, joiden päätarkoituksena oli myydä yrityksen muutamaa tuotetta. Toteutuksessa keskityttiin kauniiseen ulkoasuun sekä konversioiden optimointiin.

Om Birdie

Shopify
Verkkokauppa
Konversioiden kasvattaminen


bottom of page